Kinek milyen betegsegre/fajdalomra irtak tramadolt es milyen szakorvos?
Figyelt kérdés
Nekem terd szalag szakadasra irták fel..meg mindig terd szalad szakadasom van es pokolian faj de nem akarjak ki irni2023. szept. 4. 12:23
1/10 anonim válasza:
Anyunak övsömörre írta fel a háziorvos.
2/10 anonim válasza:
Mamámnak fantomfájásra,amputáció után. Rá is szokott,már remegett érte..
3/10 Ypszilon1980 válasza:
Nekem PTX-nél adtak ilyet.
4/10 anonim válasza:
Nem írták fel, de térdficamkor kaptam egymás után többször is. Imádtam, nagyon euforikus érzést okozott.
5/10 anonim válasza:
3 és fél éve a gasztroenterológián feküdtem bent magas vércukor szinttel és erős hát fájással. Ekkor írták fel a Tamadolt. Először injekcióban kaptam. Amitől hallucinációim voltak, de a fájdalmaim enyhültek. Majd kapszulában kaptam a Tramadolt. Amik szintén csak enyhítik a fájdalmaimat.
6/10 anonim válasza:
Fogászati dologra írták fel nekem. Van még belőle bőven
7/10 anonim válasza:
6-os. 5-ös voltam! Nekem meg kevés van. Éppen hogy csak felírták. Napi 2 X 1 szemet írtak fel a tramadolból. De csak éppen hogy csillapítja a fájdalmamat. És ráadásul folyamatosan fáj a gerincem. Igy folyamatosan szednem kell. Ennek már 3 és fél éve. Most is enyhén fáj a gernciem. Úgy hogy nagyon gyenge a Tramadol.
8/10 anonim válasza:
Barátom, nem a Tramadol "gyenge", hanem a fájdalmad az ami erős. Másrészt nem csak azért létezik ez a gyógyszer mert "erős", hanem mert más módon hat mint az NSAID-ek és én azért kértem mert ez nem gyilkolja a gyomromat.
Ezen kívül sok gyógyszer kicsit másként működik egyéni adottságok miatt (hatás és mellékhatás tekintetében is).
Sajnálom, hogy ennyire szarban vagy. Nem lehet operálni vagy bármi más megoldás nincs?
9/10 anonim válasza:
8-as válaszírónak! 7-es voltam. Gerincet nem nagyon operálnak. Csak legvégső esetben. Ráadásul olyan helyen fáj a gerincem, ahol akár egy rosszul sikerült műtét és akár végleg le is bénulhatnék. Igy meg azért tudok járni. De az tény hogy erős fájdalmaim vannak.
10/10 anonim válasza:
Èn vesekõre de már rászoktam. 1000mili alatt felkelni sem tudok.2000mili egy teljeslevèl Contramal kell hogy az eredeti hatását èrezzem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!