Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi jó a nappali fáradtságra?

Mi jó a nappali fáradtságra?

Figyelt kérdés

Ti hogy bírjátok ezt a meleget? Én kicsit álmosabb fáradtabb vagyok nappal.

Vérnyomásom cukrom meg vérképem jó. Esetleg tudtok valami jó vitamint ami jó az ilyen nappali fáradtságra? Vagy a futás?

2023. aug. 27. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
Alvás.
2023. aug. 27. 17:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi. 7-8 órát alszok éjszaka.

26 éves vagyok.

2023. aug. 27. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Speed
2023. aug. 27. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
#2. És? A szervezeted világosan jelzi, hogy ez nem elég neki.
2023. aug. 27. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
A kávé nem segít? Vagy, ha nem bírod a koffeint, zöld tea.
2023. aug. 27. 17:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Napi 2 kávét iszok. Reggel és délben
2023. aug. 27. 18:50
 7/7 Grimfox ***** válasza:

Attól függ, hogy testi, vagy idegrendszeri fáradtságot érzel. Ha tompa idegrendszeri, akkor a magnézium, és a B vitaminok segíthetnek. Meg C vitamin, mert az majdnem mindenhez kötődik. Ha inkább testi fáradtság, akkor valamilyen nyomelem bevitele segíthet, amit az izmok, és ízületek serkentésére fordít a szervezet.

Persze lehet, hogy csak kevés folyadék van a szervezetedben, esetleg kevés só. Elsőre szerintem a vízbevitelt érdemes növelni, és kicsit aktívabb életet élni, ha ez nem segít, akkor a fent leírtakat végigzongorázni igény szerint. Ha nem múlik, akkor pedig orvos, mert olyasmi is lehet, amit a sima vérkép nem mutat ki.

2023. aug. 29. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!