Mi jó a nappali fáradtságra?
Ti hogy bírjátok ezt a meleget? Én kicsit álmosabb fáradtabb vagyok nappal.
Vérnyomásom cukrom meg vérképem jó. Esetleg tudtok valami jó vitamint ami jó az ilyen nappali fáradtságra? Vagy a futás?
Köszi. 7-8 órát alszok éjszaka.
26 éves vagyok.
Attól függ, hogy testi, vagy idegrendszeri fáradtságot érzel. Ha tompa idegrendszeri, akkor a magnézium, és a B vitaminok segíthetnek. Meg C vitamin, mert az majdnem mindenhez kötődik. Ha inkább testi fáradtság, akkor valamilyen nyomelem bevitele segíthet, amit az izmok, és ízületek serkentésére fordít a szervezet.
Persze lehet, hogy csak kevés folyadék van a szervezetedben, esetleg kevés só. Elsőre szerintem a vízbevitelt érdemes növelni, és kicsit aktívabb életet élni, ha ez nem segít, akkor a fent leírtakat végigzongorázni igény szerint. Ha nem múlik, akkor pedig orvos, mert olyasmi is lehet, amit a sima vérkép nem mutat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!