Feltettek kettő bnőmet, valami pedomacis valamire. és nemtudom h hol lehet ezt megnézni. Linkelnétek nekem?
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 00:28
11/26 anonim válasza:
Hű, már 16 vagy? Bocsánat, hogy egy ilyen érett, komoly felnőttet gyereknek néztem...:DDDDDDD Tényleg nem tudom, hogy mi az a stílus, bocs, majd tanulok tőled, jó?:) Ez a kedvencem: "valami pedomacis valamire", kifogástalan stílusra vall:))))))
12/26 A kérdező kommentje:
éjaaj:) ^^ jólvan tanulhatsz tőlem xD
2010. okt. 16. 16:46
14/26 A kérdező kommentje:
VAGY!!!!!
2010. okt. 16. 18:39
15/26 anonim válasza:
Imádom ezt a 2 éves színvonalat, ami itt dúl, idejárok röhögni:)) Te 16 éves, aha, én meg az amerikai nagynéni:))))
16/26 anonim válasza:
"VAGY!!!!!"
Tudtam, hogy ezt fogod reagálni, kíváncsi voltam, hogy tényleg csak ennyi agyad van-e és nem kellett csalódnom...:)
17/26 A kérdező kommentje:
Istenem ennyi hülyét. ha nem hiszed el te meg h 16 vagyok akkor gyere el és nézd meg!azt ennyi!
2010. okt. 17. 16:49
18/26 anonim válasza:
Én elhiszem hogy 16....még 30évesen is van aki hülye...IQ kérdése ;)
19/26 A kérdező kommentje:
hahaaa nagyon vicces ;) ^^
2010. okt. 18. 23:05
20/26 anonim válasza:
az hogy a bnőid a pedomacira kerültek fel elég sokat elárul :) szóval szerintem kussolhatsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!