Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Esténként nagyon fáj a jobb...

Esténként nagyon fáj a jobb bokám, ha felemelem kicsit a lábamat, ami kisugárzó fájdalommal jár az egész jobb felemre gerincemre. Mit javasoltok gyógymódra? Mi lehet az okozója e f rejtelmes fájdalmamnak?

Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 14:42
1 2
 11/17 krwkco ***** válasza:

Az jó. A gerinc bekenését mindenképpen jónak gondolnám, mert lehet hogy onnan sugárzik ki a fájdalom. Úgy gondolom, hogy amikor megemeled a lábad, megfeszül a hátad és elmozdulnak a csigolyák.

Nagyon fontos, hogy jó ágyad legyen. A közepe semmiképp sem legyen besüllyedve, hanem legyen kiemelkedő. Ha másképp nem, tegyél egy összehajtott takarót, vagy valami hasonlót a matrac alá.

2023. júl. 13. 19:09
 12/17 A kérdező kommentje:

Kaptam egy javaslatot ismerőstől, hogy menjek el a sürgősségire, oda nem kell időpont.Ma megpróbálom ezt is.

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat:

2023. júl. 14. 08:04
 13/17 anonim válasza:
Hasonló fájdalmaimmal én is a sürgősségire mentem, elküldtek röntgenekre, Ct re, és a gerincemben elöregedett csigolyákat állapítottak meg. Csak nem múltak a fájdalmaim, visszamentem a sürgősségire, elküldtek laborba hasi UH ra, a hasi UH azt mutatta ki hogy a vesében térfoglalás látható, Urológia, vese tumor eltávolítása a veséből. Hát nekem ezért fájt a bokám mert a vesémben egy rossz indulatú daganat volt. Vedd komolyan a boka fájdalmadat, és igen is minél előbb azon légy, hogy megállapítást nyerjen a fájdalmad oka, és orvoslása. A Te érdeked, nem másé.
2023. júl. 14. 09:56
 14/17 anonim ***** válasza:
13 az kemény. Remélem, hogy nem jön vissza. Kérdezőt se irigylem. Azt a sérvet nem hiszem el, hogy nem lehet kiszedni, vagy megműttetni, kérdezz meg másik sebészt is!
2023. júl. 19. 07:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Voltam két idegsebésznél is, mind a kettő azt mondta nem műthető ez veszélyes lenne.Így kell élnem ezzel együtt.Csak hát azt a kegyetlen fájdalmakat nem lehet legyőzni.
2023. júl. 19. 07:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom kitartás
2023. júl. 19. 08:36
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2023. júl. 19. 08:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!