Milyen termékek,hatóanyagok jók pigmentfoltok ellen?
Figyelt kérdés
Az arcom tele van pigmentfoltkkal,ugyanis sajnos regen lekapartam a pattanasokat. Mivel erdemes kezelni?2023. máj. 13. 12:46
2/3 anonim válasza:
Pont most probalom a sokadikat. Amugy borgyogyasznal voltam, en szeplosbol idosodve iszonyu szeplos lettem es a szam folott is van sotet bajusz szeru folt. (Korrektorral eltuntetem.)
A lenyeg a megelozes. A foltjaid mindig ott vannak, de sokkal halvanyabbak telen. Nekem az arcom az arckrem utan be kell kennem 50-es naptejjel, es egesz evben ajanlott.
Lezeres hamlasztastol es speciel felek.
Most Eucerine pigment serum-ot hasznalok tisztitas utan, arckrem elott. Es meg mindig a naptej, sot, szerintem az a lenyeg.
Ezek a keszitmenyek olyan mintha talan esetleg jelleguek, csoda meg nem tortent.
Ja, ha keves jol korulhatarolhato foltod van, talan azt lezerrel mernem kezeltetni. Nekem az egesz arcom foltos.
3/3 anonim válasza:
Pigmentfoltokkal kozmetikust érdemes felkeresni nem bőrgyógyászt. Ő tud rá ajánlani halványító kezelést, ami nem csak hámlasztás lehet, így tavasszal-nyáron is tudsz menni. Érdeklődj neten vagy telefonon. De ha hámlasztást javasolna valamelyik, oda ne foglalj időpontot keress inkább egy olyan szakembert, aki tisztában van a szakmával, termékekkel és lelkiismeretes. Ha szeretnéd tudok ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!