A Béres csepp Forte jó? Mik a tapasztalataitok? Mikor szoktátok szedni? Folyamatosan vagy kúraszerűen?
Úristen, hát persze! A te hülye kis kérdésed ilyen fontos. Egyébként Grimfox is én vagyok. Gondoltad volna?
Arra amúgy sikerült rájönnöd, hogy mit kéne szedned?
Leírása:
"Termék információk
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.
Hatását kísérleti eredmények igazolják.
Élettanilag fontos ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz.
Megelőzi és megszünteti a különböző elemek hiánya miatt kialakuló betegségeket."
Egy szóval sem írja, hogy multivitamin lenne! Mivel nem az!!!
Úgy értem, hogy a családunkban aki szedte, felnőtt is, gyerek is, kb havi 1-2 kilót hízott, ami a szedés abbahagyása után elmaradt, illetve lassan ( több hónap alatt)visszafogytak.
#18. Köszi szépen. Mondjuk a roborálás nem gond, lehet, hogy ez az volt nálatok. Úgy értem, hogy aki nagyon vékony, neki nem baj, ha kicsit gyarapodik. De a részleteket te tudod (hogy nálatok mi volt a helyzet).
Én vékony vagyok, de engem zavar, amikor valamilyen készítménynek étvágygerjesztő hatása van, de úgy vettem észre, hogy ez egyéni, illetve nem mindenkire hat ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!