Mit tegyek,hogy elmuljon végre?
38,1 az még éppen hogy láz, nem értem mit vagy oda, hiszen beteg vagy, az influenza ezzel jár!
Igyál sok meleg teát, szedj lázcsillapítót ha kell, és pihenj sokat.
Amúgy nem tudom mit írhatna fel influenzára egy orvos, mert az ilyen légúti betegségekre nincs külön gyógyszer, ezeket csak tünetileg kezelik.
Vehetsz patikában köptetőt, vagy torokra cukorkát ezek is sokat szoktak segíteni.
3-4 napig. Kivancsi voltam ezért beírtam a keresőbe.
Szia! Én 3. hete vagyok benne, remélhetőleg most múlnak végleg a tüneteim. Nálam is influenzával kezdődött, 1 hétig tartott, lett egy kis javulás, majd jött az arcüreggyulladás. Arra figyelj, ha nagyon nem javulsz, akkor 1 hét után menj vissza az orvoshoz, főleg ha amit felköhögsz, vagy kifújsz sötét zöld színű. Ne siettesd a munkába való visszatérést, múlt héten 3 nap után a fül-orr gégészeten kötöttem ki, meg hát nem is bírtam a munkát. Igyál sok teát, egyél mézet és orrspray, és köptető.
Mielőbbi jobbulást kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!