Lábkörmöt házilag el lehet valamilyen módon teljesen távolítani?
Figyelt kérdés
Mondjuk ne fájjon nagyon, és ne vérezzen sokáig, és főleg ne fertőződjön el. Valami kenőcs, dunsztolás, stb????2023. márc. 16. 21:50
1/5 anonim válasza:
Ahh... Minek az? De komolyan? Miért akarod leszedni? Gáz van vele?
Amúgy szerintem nem. Rettttttenetesen fog fájni...
2/5 A kérdező kommentje:
Valszeg gombás, megvastagodott, sárgás. Semmilyen gyógyszerre nem reagál. Legszívesebben kitépném.
2023. márc. 16. 21:58
3/5 anonim válasza:
Nézd, én megértem, de sikítani fogsz ha megpróbálod leszedni házilag. Ha férfi vagy, akkor is sikítani fogsz. A süketnéma arra fog ébredni a szomszédban, és még beszélni is megtanul hirtelen...
Orvoshoz kell menni és kész.
4/5 anonim válasza:
Attól nem fog megoldódni...Menj dokihoz, Ő ír fel krémet -nem olyat amit reklámoznak-(a férjemnek úgy néz ki használt,most nő le már a jó,de sok idő volt) vagy belsőleg tablettát...
5/5 anonim válasza:
Szia! Jóbban jársz, ha Gyógypediküröshöz fordulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!