Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » A Rossmann-os illóolajokról...

A Rossmann-os illóolajokról mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

Vettem két fiolát:

1) [link]

2) [link]

Két darab radiátorra helyezhető párologtatóba töltöttem eddig három alkalommal 20-20 cseppet, de csak akkor érzem az illatukat, ha nagyon közel hajolok.

A Patikárium borsmentájában, és a DM Profissimo narancsában nem csalódtam, ezek kellemes illatot csináltak a ~10nm-es szobában.

A fenti linkeken szereplő olajok ennyire "nem működnek"?

2022. dec. 3. 09:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
100%-os tisztaságú olajak működnek. Az aromák nevében is benne van, hogy aromák. Már valamivel keverve vannak. Lehetnek jók azok is, nem azt mondom, függ az arányoktól, összetevőktől. A kókuszolaj, ha más olajjal van keverve, működhet, de vízzel, egyéb anyaggal már nem biztos.
2022. dec. 3. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez aroma, nem illóolaj. Nem mindegy.
2022. dec. 3. 09:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Húha, köszönöm.

Ha radiátoron lévő párologtató vizéhez szeretnék ilyesmit hozzáadni, akkor lehetőség szerint ne aromákat vásároljak?

2022. dec. 3. 10:00
 4/5 A kérdező kommentje:
#2: Szintén köszi. Nem raktam össze, hogy az aroma másra való.
2022. dec. 3. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg ugyanarra való, de a minősége messze rosszabb mint az igazi illóolajoké. Tudom hogy az illóolaj sokkal drágább, de sokkal jobb is.
2022. dec. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!