Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Nagyon fáradékony vagyok? Mi...

Nagyon fáradékony vagyok? Mi az ami bevált?

Figyelt kérdés
Elalszok de még sem. Nagyon fáradt vagyok de aludni még sem tudok és erőm is alig van. Orvos vérvizsgálatra küldött, ott minden jó volt.

2022. nov. 21. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Mikor mész lefeküdni, mikor kelsz? Mennyit mozogsz napközben? Sportolsz? Vannak gyerekeid? Hány éves vagy? Férfi vagy nő?

Enélkül nehéz segíteni.

2022. nov. 21. 16:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Nő vagyok 40 éves és nem sokat mozgok. Nem sportolok semmit.

11 kor fekszek és 7 kor kelek.

2022. nov. 21. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nálam is, bár énférfi vagyok és szintén 40-es. Nem értem mi van velem, a munka nem megterhelő, de estére k.o vagyok a fáradtságtól. Kérdező ha megtudod mi a bajod, szólj, lehet nekem is az van mint neked.
2022. nov. 21. 16:37
 4/5 Worldtraveller ***** válasza:
100%

Magnézium étrendkiegészítő. De valami jo. Magnéziumnak több fajtája van, magnézium chelat például az érzékenyebb gyomrúaknak jo.

A vérvétel az igazi magnéziumhiányt nem mutatja ki. Majd mindenki magnéziumhiányos. Egy férfi napi adagja 350 mg, egy nőé minimum 300 mg. Minden nap az étkezéssel kell(ene) bevinni, illetve ásványvízben is van, de nem fedezi a napi szüksègletet. Csak 1 példa: Kb.6 banánt kellene ahhoz elfogyasztani.

Szóval vegyél magnéziumot és nagyon nézd meg milyet, és kezdd el szedni.

2022. nov. 21. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Ha nem vérkép, vitaminhiány, nincsenek gyerekek, akik mellett érthető, akkor bizony nem fáradsz el eléggé. Tudom, hogy elsőre nem így tűnik. Próbálj meg minden nap mozogni, lehet séta is, csak ne közvetlen alvásidő előtt. Friss levegőn a legjobb, és legalább fél óra. Legyél tevékeny egész nap. Szellőztess alvás előtt, tv-t ne nézz, ha lehet, mobilt is jobb félretenni.
2022. nov. 21. 17:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!