Olvastam valahol, hogy léteznek homeopátiás bogyók, amelyeket az operaénekesek is szednek, amelyek a hangszalagokra hatnak, segítik a jobb hangképzést. Melyek ezek?
www.natursziget.com/page.php?show/homeopathia/materiamedica
2. vok remélem tudtam segíteni, az ide bemásolt oldalon a Homeopátiás szer keresőbe valószínűleg találsz valamit ami ide vág.
énekes vagyok, és én homeovoxot használtam. fene tudja, hogy attól -e de elmúlt (persze önmagától is elmúlt volna::))
azonban több tudományos oldalon leírják, hogy a homeopátia csalás, illetve arra alapoz, hogy azt hiszed, hatni fog, és akkor tényleg úgy érzed magad egy idő után.
a homeovox tájékoztatóján volt is gyanús dolog, ami erre utalt. azt mondta, hogy először rosszabbodhat a beteg állapota, utána pedig javul. gyógyszer nélkül dettó. :)
a legjobb a mély hallgatásba burkolózás, illetve a cukros tojásfehérje (fúj), és a hagymatea (fúj). na EZEK aztán tényleg eléggé homeo szerek :)
*robin*
Nagyon köszi a válaszokat! A december tele van fellépésekkel, a torkom viszont fáj... Lehet, hogy azért kipróbálom, amit írtatok. Legfeljebb nem használ, de ártani tuti nem fog.
Mindenkinek boldog új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!