Kineziologia egy alkalommal?
Kineziológus vagyok. Egy alkalom is tud segíteni, de ez is egy folyamat, nagy valószínűséggel több alkalomra lesz szükség. Vannak és voltak már nálam is, akiknél elég volt egy alkalom, de ez igazán ritka.
Arra jó, hogy eldöntsd, hogy szimpatikus-e a módszer és az, aki végzi. Ez is fontos.
Minden alkalommal egy hagymahéj réteget veszünk le és így haladunk egyre mélyebbre.
Ma már többféle módszer van. Mindenki más, nem mindenkinek ugyanaz lesz a legmegfelelőbb.
Én nyilván nagyon szeretem ezt a módszert és nekem is sokat segített, különben nem ezzel foglalkoznék :)
Koszonom a hasznos valaszt!
Johetnek meg :)
10-15 kineziológust (magyart és külföldit) személyesen és/vagy írásban megkérdeztem, hogy vállalja-e a születésem időpontjának meghatározását. nagyjából mind más választ adott, a feladatot SENKI nem vállalta. meggyőződésem, hogy amennyiben a módszer működne, egy gyakorlott kineziológusnak ez a feladat kb. 2 perc lenne.
remélem, segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!