Milyen módszereket ismertek a máj méregtelenitésére?
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 22:55
11/19 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy fogalmad sincs az alapvető élettanról, de nem is vagy hajlandó utánaolvasni ÉS személyeskedsz is.
12/19 anonim válasza:
Naturland májvédő teája segít heylre állítani a máj értékeket.
13/19 anonim válasza:
Lehet, hogy nem méregtelenítésnek hívják, de a máj vérvételi értékek javítását lehet segíteni gyógyszerrel, vagy gyógynövényekkel.
Naturland Májvédő és detoxikáló teakeverék. A májsejtek regeneráló hatása miatt alkalmas az alkoholizmus okozta májkárosodás gyógyszeres terápiájának kiegészítésére.
14/19 anonim válasza:
Legalon, máriatövismag, articsóka, ezek mind támogatják a máj munkáját.
A férjemnek épp most kellett ezeket beszerezni, mert egy nagy dózisú antibiotikum kúra megterhelte a májat.
15/19 anonim válasza:
Legalon jó. Mariatövisből ne magot szedjen. A mag szinte alig tartalmaz hatóanyagot.
16/19 anonim válasza:
nem tud segíteni ezért a kákék is keresi a csomót.. nyilván tudja mi a máj funciója.. a tehermentesitésre gondolt nyilván.. PL jó a fokhagyma , a varjúháj is sokat segít
17/19 anonim válasza:
#16: Ha a probléma pontosan lenne megfogalmazva, akkor jobban tudnánk segíteni. Írhattam volna, hogy ne piáljon, de hát nem tudhatom, hogy mivel cseszte szét a máját vagy honnan jött neki ez a máj méregtelenítő ötlet. A máriatövis nem váltja ki az absztinencia követelményét, ezért nem is javasoltam.
18/19 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=qTDHOuoCfBc
Plusz éhgyomorra langyos,citromos víz.
19/19 anonim válasza:
Nem írta, hogy inna vagy olyat tenne, ami károsítja a màjat.
(ellenkezőjét se).
Ezért javasoltam Silegont/Legalont. Ezt én is szedtem. Nem tudom, higy bármi javulás történt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!