Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Wingwave kezelésről van-e...

Wingwave kezelésről van-e valakinek tapasztalata? Elég drága, ezért ..előtte jó lenne tudni, hatásos-e.

Figyelt kérdés

2022. júl. 24. 16:49
 1/1 anonim válasza:

Én meglehetősen kételkedem az ilyen és hasonló dolgokban, de egy ismerősöm ajánlotta, akinek adok a szavára. Eddig két "kezelésen" voltam, egy párkapcsolati elakadás miatt, és tényleg van benne valami, határozottan jobban éreztem magam után, tényleg fel tud oldani rossz érzéseket. Azért nyilván nem csodaszer. Azt is hozzá kell tegyem, hogy mire én eljutottam, azért annyira már nem voltam rosszul.

Valóban drága, ahhoz képest, hogy négynapos tanfolyamon képzik őket, annyit kérnek kb. mint egy szakvizsgázott pszichológus.

2024. júl. 10. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!