Migrénre bevehetek frontint?
Hatni fog?Nem bírom tovább,relpax hatástalan,többi fájdalomcsillapító sz*rt se ér.Mit lehet még tenni?A CT és az MRI semmit nem mutatott ki.
Valami alternatív gyógymód van amitől,nem azt mondom hogy huss tünjön el,csak hogy ne kívánjak giotin alá feküdni,előre is köszi.
A Frontin antidepresszáns! És csak pár nap után kezd el hatni arra, amire való. Nem fejfájáscsillapító! Ne vedd be!
Próbáltad már Sinol orrsprayt?
Migrénre használható még: Imigran tabl. vagy spray is. Mellékhatás hegyekkel a betegtájékoztatóban. Ezt és a Relpaxot is akkor ajánlották nekem, ha az EKG-m normális.
A Flectort, Migprivet - ez is por-, használom, nekem ezek jöttek be. Az első kettő nálam hatástalan volt
Viszont csatlakozom az előttem szólóhoz, aki az életmód változást javasolta. Ezt könnyű mondani, de tényleg van benne valami.
Nagyon jó alternativ gyógymód még a biotron lámpa, ha van szinterápiád is, a kék szin pluszban .
Borsmenta olajos bedörzsölés is jó agyhűtést eredményez, csak szembe ne menjen.
Gyógynövényben mályva teát kaptam rá, az is hatásos volt.
Nem jársz esetleg masszázsra?
Nekem folyton beállt a nyakam ,lapockám környéke kb.1éve 2 hetente járok masszázsra azóta nem fáj a fejem .
Vészhelyzetben,ha nincs időm elmennni borsmenta illoolajat teszek a nyakam tövéhez és halántékhoz .
Kérdezz nyugodtan!
Jómagam is migrénes vagyok. Kérlek segítsetek hogy fény derülhessen a migrén pszichés hátterére!
Személyiségpszichológia műhelymunkám keretei között migrénes és nem migrénes személyek pszichológiai jellemzőit hasonlítom össze. Minél több kitöltött kérdőív áll rendelkezésemre, annál színvonalasabb lehet a dolgozatom.
Első körben azokhoz fordulok, akiknek szokott lenni vagy az elmúlt fél évben volt MIGRÉNES FEJFÁJÁSA. A kitöltés 2 percnél több időt nem vesz igénybe.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!