A borsmenta olajat(csepp) hogyan kell használni?Lehet vízzel inni?
Kockacukorral a legjobb, én azzal szedtem. Vízzel hígítva még nem hallottam, de ha csak nagyon kevés vízben oldod, akkor szerintem úgy is működik. Cukorral azért jó, mert azt a nyálad gyorsan elkezdi bontani, és sokkal gyorsabban felszívódik.
A legjobb persze a betegtájékoztató javaslatát alkalmazni.
Ha a megrendelési résznél lejjebb görgetsz, ott részletesen kapsz infót az adagolásról, meg az elosztásról a nap folyamán. Ahogy nézem csak a cukrot, és kenyeret említik. Kenyéren szerintem furcsa lenne az íze, a kockacukor a nyerő. Gyanús, hogy a kenyér is, kockacukor is tömény szénhidrát, valószínűleg ennek szerepe van a csepp hatásmechanizmusában. Szerintem maradj a javasolt beviteli módnál.
Az illóolajok nem oldódnak vízben. Célszerű lenne nem kockacukorral bevenni, hanem inkább jó minőségű mézbe csepegtetve és abban elkeverve.
(Ha még aktuális a kérdés és ha nem vagy allergiás a mézre.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!