Másnál is fennáll ez a hatás?
Figyelt kérdés
Ashwagandha port szedek egy ideje és megfigyeltem, hogy ha lefekvés előtt megiszom, akkor szinte biztos álmodni fogok valamit. Néha egészen összetett dolgokat.
Másnál is előjött ez a mellékhatás? Amúgy nem nagyon szoktam álmodni/emlékezni az álmaimra.
2022. máj. 16. 23:11
1/1 anonim válasza:
Szedtem én is, bár én mindig szoktam álmodni, így ebben nem tudok vémeényt mondani.
Ez a cucc segíti az agyi keringést, így az összeszedett álmokért, meg hogy ezekre emlékszel ébredés után, mint pozitív "mellékhatás" felel.
Jó cucc ez...
Egyébként ha a kávé ivás után elalszom (ahoz már nagyon fáradtnak kell lennem), akkor is hasonlóan összeszedetten szoktam álmodni. Ez egyértelműen az agyi keringés javulásával magyarázható.
(55/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!