Bémer kezelés, érterápia, mit tudtok róla?
Nálunk az egész család használja a Bemert, és mi nagyon szeretjük! Nagyszüleimnek kb másfél éve van, és azóta sokkal energikusabbak, jobban bírják a napi teendőiket, gyorsabban gyógyulnak meg egy-egy kisebb betegségből. Nagyapám cukorbeteg, neki nagyon sokat segít a lábán a sebgyógyulásban. Én magamon azt tapasztalom, hogy a használat óta sokkal jobban alszom, kiegyensúlyozottab vagyok, jobban bírom a mindennapi stresszt. Illetve könnyebben kijövök egy megfázásból, betegségből.
Arra érdemes figyelni, hogy nem mindegy, kitől vásárolsz. Sokféle programot lehet rajta indítani, és sokat számít, hogy a megfelelőt használd. Akitől mi vettük, ő nagyon részletesen elmagyarázta, hogy mikor melyik intenzitást érdemes választani. De több helyről hallottam, akik máshol vették, hogy nem igazán tudják kezelni, és így nem is használ nekik a gép.
Remélem tudtam segíteni a válaszommal:)
Ahhoz képest hogy egyesek kamunak tartják, több mint száz BEMER fizikai érterápiás készülék dolgozik most is a hivatalos magyar kórházakban, és rengeteg működik a magánpraxisokban. Orvosi tanulmányok százai szólnak mellette - néhány önjelölt "szakértő" pedig ágál ellene.
Mi is használjuk - most már éjszaka a matracainkba beágyazott kezelőn alszunk. Ég és föld.
Remélem Nálatok is bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!