Életelxírek milyenek vannak?
Figyelt kérdés
Öregedek és nagyon romlik a testem. Mit tehetek?
köszi!
2022. febr. 2. 14:16
1/12 anonim válasza:
Szerintem az egészséges életmód, sport és stresszmentes élet az igazi elixír, minden más mese habbal…
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de engem valóban életelixírek érdekelnének
2022. febr. 2. 14:37
3/12 anonim válasza:
Mesekönyveket kell olvasni, ott lehet vannak.
4/12 anonim válasza:
Sajnos életelixír nem létezik. De biztos találsz sok olyan embert aki elad neked. Úgy hívják, átverés. De ha neked ez kell, hajrá.
5/12 A kérdező kommentje:
Olyanok amik jók erre. Étrendkiegészítők mit ajánlotok?
2022. febr. 2. 15:34
6/12 anonim válasza:
C, D, Cink, Magnézium, valamint kollagén az ízületeknek. Én féltem az ízületeimet így utóbbit mindenképp ajánlom.
7/12 Grimfox válasza:
Ahogy korábban írták, amegfelelő vitaminok, ásványi anyagok, és a tested karbantartása a legfontosabb. A vitalitásérzetet lehet fokozni Ginzeng teával, vagy kivonat készítményekkel, de ezek sem elixírek. Önmagukban nem elégségesek, kell hozzájuk a megfelelő életmód.
8/12 A kérdező kommentje:
Életelxírek milyenek vannak?
Köszi a leendő válaszokat
2022. febr. 11. 07:50
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Jöhetnek még!
Mindenkit felpontozok.
2022. ápr. 20. 12:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!