Mitől aludna édesapám jobban?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz alvó 1-2 óránként felkel 2 órákat forgolódik, és emiatt sokszor nagyon nem tudja kipihenni magát elvileg anno amikor kivizsgálták azt állapították meg hogy nagyon alacsonyak az alfa hullámai így nehezen tud mélyalvásba kerülni. Sok mindent kipróbáltattam vele különféle gyógynövényeket, melatonint stb de nem vált be szinte semmi. Nem szeretne gyógyszereket szedni ahhoz hogy aludjon, és amúgy sem bizonyultak régen neki hasznosnak a nyugtatók/altatók. Milyen alternatív megoldást lehet találni?2021. dec. 29. 08:40
11/14 A kérdező kommentje:
#10 Most is kemény fizika munkája van az alvás nem ezen múlik remélem tudod. Már nem a Kádár korszakot éljük ahol a nettó élet vesztesei szerint nem vagy ember ha nem kapálsz a TSZ-ben 16 órát. Hiába fáradt fizikálisan nem fáradt, meg mentálisan, csak nem megy neki az alvás úgy ahogy kéne.
2021. dec. 29. 11:12
12/14 A kérdező kommentje:
Hiába fáradt fizikálisan, vagy mentálisan ha nem megy neki*
2021. dec. 29. 11:12
14/14 Senior Séf válasza:
Apudnak magas a kortizolszintje. Életmód- és étrendváltásra lesz szüksége. De erről nem fogod tudni meggyőzni. Ő férfi. Amíg saját magától be nem látja, hogy ez nem mehet így tovább, senki el em hiteti vele, hogy valamit nem jól csinál. Én évtizedekig két és fél órákat aludtam éjszakánként, és még örültem is, hogy míg mások az életük egyharmadát átalusszák, én sokkal többet élek azonos idő alatt. Fogalmam se volt róla, minderről a mellékvesém tehet, amit én tettem tönkre a helytelen táplálkozással és életmóddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!