Van valakinek tapasztalata a poratkák ellen használható Organizone Allergy-Free spray-ről?
Ez elvileg kiírtja illetve csökkenti a poratkákat meg az ürüléküket is:
"Az Organizone allergy-Free nem patogén (hasznos) baktériumokat tartalmaz, speciális mikrobiológiai hatásmechanizmusának köszönhetően jelentősen csökkenti a poratkák számát és az atkák ürülékének mennyiségét. a fehérjebontó enzimet és amilázt termelő baktériumok elfogyasztják a poratkák táplálékát, eltüntetik a még megmaradó atkák hulladékát. "
A téli időszakban a kezeimen kialakuló ekcémás bőrelváltozások hátterében háziporatka és penészgomba érzékenység igazolódott. Szteroidos krémek napi használata ellenére panaszaim nem javultak, nem múltak el, sokszor szinte használhatatlanok voltak a kezeim. Amióta az Organizone Allergy-Free sray-t használom rendszeresen, nem kell semmilyen gyógyszeres krémet használnom, szinte teljesen panaszmentes vagyok.
Bár a leírásban nem szerepel, úgy tapasztaltam, hogy a penészgombákra is hatásos. Ugyanis a szobavirágok locsolása utáni napokban mindig beindult az ekcémám, ezért megpróbáltam a spray-t a növények földjére is fújni, azóta ez a gond is a múlté.
Ha az atkaallergia más tünetekben nyilvánul meg (asztma, allergiás nátha stb), a spray használata ezekben az esetekben is javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!