Mik a tapasztalataitok a Naturland vesetisztító keverékkel? Neked bevált? Vagy más hasonlót?
Figyelt kérdés
Mióta fogyasztod? Kúraszerűen használod?2021. nov. 18. 18:45
2/11 A kérdező kommentje:
Próbáltad?
2021. nov. 18. 18:48
4/11 A kérdező kommentje:
És volt a kúra előtt és után vizeletvizsgálaton?
2021. nov. 18. 20:42
6/11 A kérdező kommentje:
Miért nem írod le normálisan? Ezek az 1 szavakból álló mondatok nem annyira hitelesnek tűnnek...
2021. nov. 19. 18:16
7/11 anonim 

válasza:

Rendben leírom normálisan: Nem nem tisztít semmit. Ismerősöm használta. Előtte és utána is volt vizeletvizsgálaton.
Nem tudom mit nem értettél abból amit eddig írtam, de gondolom így már világos.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy nem értettem, hanem erre szokták azt mondani hogy harapófogóval kell kihúzni belőle a választ.
Akkor meg miért írtál, ha nem akartál normálisan válaszolni...
Na mindegy. Nekem furcsa. Nem így szoktam válaszolni másoknak és biztos magamból indultam ki.
2021. nov. 19. 18:31
9/11 anonim 

válasza:

Eldöntendő kérdéseket tettél fel, nem tudom milyen válaszra számítottál.
10/11 A kérdező kommentje:
Na ne mondd...
Mik a tapasztalataitok a Naturland vesetisztító keverékkel? Neked bevált? Vagy más hasonlót?
Mióta fogyasztod? Kúraszerűen használod?
Már írtam - én nem úgy szoktam válaszolni.
De mindegy, kösz a választ.
2021. nov. 19. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!