Van-e valakinek gyakorlati tapasztalata, vagy ismerete az Energy készítmények kapcsán?
Érdeklődnék a kórtörténetről. Mire használja, és a leglényegesebb, milyen eredménnyel.
Nem tudom szabad-e leírni a készítmény nevét, ezért erről nem beszélnék.
Kórtörténetem a következő:
• 2015 őszén bal belső bokánál 3,5 cm x 1,5 cm nagyságú lábszárfekély.
• Több mint egy fél év alatt a bőrgyógyászaton begyógyították.
• A várható problémák megelőzése miatt 2016 őszén megműtötték.
• 2020 tavaszán a korábbi lábszárfekély helyén tenyérnyi nagyságú visszérgyulladás. Citonorm+ kezeléssel kb. 2 hónap alatt meggyógyult. (A járvány miatt nem volt bőrgyógyászat.)
• 2021. januárban ismét kiújult a visszérgyulladás. Hirudo kezelés után egy – két nap alatt elmúlt, de egy hónap múlva ismét kiújult. (A járvány miatt nem volt bőrgyógyászat.)
• Ez év júniusában az Energy készítményt használata kapcsán kb. egy hónap alatt elmúlt.
• Jelenleg panaszmentes vagyok.
Én már nem tudom eldönteni hogy ti csak szerencsétlen áldozatok vagytok akiket átvertek ezzel a termékkel, vagy benne vagytok az egész csalásba, és itt próbáljátok reklámozni ezt az átverés.
Már a leírástól is verem a falba a fejem hogy hogy lehet ennyire értelmetlen halandzsa hülyeséget összehordani.
". A gyógynövények közvetlenül, anyagi szinten befolyásolják a testünkben zajló folyamatokat"
Már megint ezek a fránya szintek. Úgy általánosságba egy gyógynövény hatóanyaga milyen szinten tud még "befolyást gyakorolni" anyagi szinten kívül
"Az Energy cég bioinformációs komplex készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre."
Több szinte, oké, de milyen szinteken? Földszinten? padlásszintén? Mit jelent ez a mondat, mert ez így nekem csak laikusokan hülyíteni próbáló halandzsának tűnik. Szellemi szinten? (na az ebbe a szövegbe nagyon alacsonyan van)
"miközben az információs összetevők – finomabb rezgéseikkel – a betegségek okaira hatnak az információs mezőben."
Ez már megint mi a jó büdös nyavaját jelent? Ezek után a mondatok után minden orvos és gyógyszerész veri a fejét a diplomájába, hogy miért tanulnak ha ilyen kamu marhaságokkal valami gyógyhatásúnak hazudott kamu terméket lehet árulni.
Információs összetevők. Ezeket amúgy ki lehet mutatni bármilyen méréssel? Hogy ezek az "információs összetevők" ott vannak? Mert ez is nekem ilyen bűvössárkány és tündérkeresztanya kategória. Miért van még bele szúrva ez a "finomabb rezgéseikkel"? Ez mit ad hozzá a történethet? Ha nem finom hanem durva rezgése lenne akkor nem a betegségre hatna, abban a nem létező információs mezőben?
Csupa olyan marhaság van itt össze hordva, hogy értelmes szavak vannak egymás melletté, de olyan kontextusban amiben teljesen értelmezhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!