Melyik CBD olaj a legjobb, mit kell figyelni a választáskor, neked milyen van, miért azt vetted, bevált-e?
Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 18:20
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én már kb 1 éve egy oldalról rendelek, CBDpiac a webshop neve. Előtte elég sok féle márkát és erősségű olajat kiróbáltam. Először 300mg CBDvel kezdtem, majd miután láttam, hogy nem nagyon használ, erőssebbeket próbáltam ki. Végül az előbb írt webshopban lévő citrusos olaj vált be nekema legjobban 1500mg-os kiszerelésben. Árban is elég jó a többi oldalon lévő termék árához képest.
Szerintem a lényeg, hogy gyengével kezdj, ha nem elég erős, akkor pedig próbálj erőssebbet. Az ilyen 2000mg és efeletti olajok már nagyon drágák (40e-50eFt), max akkor vegyél ilyet ha gyengébb nem használt
2/4 A kérdező kommentje:
Helló!
Köszönöm szépen! Szabad azt is megkérdezni, hogy mire használtad és mennyire eredményes a kúra?
febr. 2. 06:43
3/4 anonim válasza:
Szia, Alvásproblémára és stresszre kezdtem el használni (valószínűleg a kettő között volt összefüggés). Igazából miután elkezdtem használi a posztomban írt 1500mg-os olajat, nekem utána egyből működött. Használat után pár perc után rá már éreztem is, azóta miután használom kevésbé vagyok stresszes és simán alszom. Nyílván az most egy más kérdés, hogy a legjobb módja a dolognak a stressz okának a megszűntetése.. De ez most egy másik téma. Ha neked is hasonló gondod van, akkor én ajánlaom az előbb említett webshop termékét. Illetve ezzel még csak kísérletezek mert nemrég rendeltem szintén a már írt webshopról tapaszt hát és derékfájásra. Eddig 2 v 3x használtam, amikor éppen előjött, de hatott. Itt azért egy kb 30p kellett mire éreztem, de gondolom itt más tipúsú a felszívódás, viszont miután felhelyeztem több napig nem éreztem fájdalmat.
4/4 A kérdező kommentje:
Helló! Nagyon rendes tőled, hogy mindezt megírtad! Örülök, hogy ennyire hatásosat találtál!
febr. 3. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!