Ezen megoszlanak a vélemények,szerintem sokat számít a placebo effektus,tehát aki elhiszi,hogy használ,annak fog is nagy valószínűséggel. Persze komoly betegség esetén nemigen fog használni.
Én eüsként nem hiszek benne, orvosilag biztos nem ér semmit,így nem használnám.
Boldogkőy prof cikkeit olvasd a témában...😁
Egyetertek az előttem szólókkal.
Homeopátiás orvos által ajánlott szereket használunk és teljesen okés.
Amúgy csak itt van ennyire elnyomva ez a gyógymód, mert nyugaton még kórházakban is használják.
Nem nagyon vágom mi az oka, hogy itthon így lejáratják, de nemrég mondta egy gyógyszerész amikor vásároltam homeós szert, hogy már rendeletileg megtiltották nekik, hogy ajánlják.
Nyugaton ez is normálisan van kezelve.
Kedves 6-os, a mondás úgy hangzik, Hogy megfázásból meggyógyulni gyógyszerrel egy hét, gyógyszer nélkül 7 nap.
Arra hogy a homeopátia használ semmilyen bizonyíték nincsen, pedig sokat vizsgálják. Az a működési elv hogy agyon higított hatóanyagok rezgések (?) útján fejtik ki a hatást vagy valami ilyesmi. Boldogkői Zsoltot és Novák Hunort is nagyon ajánlom a témában. Utóbbi élő adásban túladagolta magát illetve a youtubecsatornáján a méregtelenítést is leleplezte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!