Mit tegyek ha nemtudok aludni.?lehet melegtol Napkozbe meg
nemtudok. Ha egy napig nem alszok elajulhatok?
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 01:42
1/6 anonim válasza:
mitől ájulnál el?
max elalszol és kialszod magad.
jobb lefárasztani magad egész nap hogy este aludj.
akár sport, gondolkodás, stb..
2021. jún. 12. 02:01
2/6 A kérdező kommentje:
Ma rossz hir is ert lehet amiatt. Egyebkent 1 honapig(egesz aprilis) nem tudtam aludni covid miatt. Mr vizsgalat negativ 1 honapja neztuk kb
2021. jún. 12. 02:42
3/6 anonim válasza:
Nem kene elajulnod de pl vezetni ne vezess,mert balesetveszelyes.
Nyilnak poszt covid osztalyok, ahol a fennmarado tunetekre keresnek megoldaast. Esetleg telefonalj nehany korhazba es erdeklodj.
2021. jún. 12. 04:33
4/6 A kérdező kommentje:
Jajj hat minek menjek mar post covidra. Tudom is rendben. Most nem tudok napkozben aludni sosem tudtam es rossz
2021. jún. 12. 15:01
5/6 Grimfox válasza:
Nap közben nem egészséges aludni. Felborul a cirkadián ciklusod.
Egy-két nap nem alvás után még nem fogsz elájulni. Főképp ha nem azért nem alszol, mert nem akarsz, hanem mert nem tudsz. 4-5 nap után válik veszélyessé, de csak akkor, ha tényleg egyáltalán nem alszol, vagy pihensz félálomszerű állapotban. Ha közben 1-2 órát alszol, már pihensz valamennyit. Elég nagy a valószínűsége, hogy stressz miatt nem alszol. Ha ezt enyhíted, akkor jobb lesz.
2021. jún. 15. 18:11
6/6 Meton válasza:
Hát, ha én egy napig nem alszok, már simán beájulhatok bármikor. Tulajdonképpen már akkor is, ha amúgy kialszom magam, de éppen éjszaka van és olyan a környezet. Monoton zaj, mozgó járműben ülök, ilyesmi. Vezetés előtt például érdemes pihenni. Nem csak 24 óra nem alvás miatt, hanem általában is. A meleg is kimeríthet. Ha nagyon elfáradsz, aludni sem nagyon tudsz, de ha pihensz pár órát nyugiban, az is elég lehet. Csak csukd be a szemed, lazíts és hallgasd a madarak csicsergését, vagy éppen a többiek horkolását. Ez pont olyan pihentető lehet, mintha aludnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!