Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a látásjavítási módszerről? /Link/

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne hogy használt már itt valaki ilyet távollátás javítására és ha igen bevált?

[link]

2021. máj. 29. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Régebben olvastam róla, szemészek nem javasolták.
2021. máj. 29. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Ez mekkora állatság :D
2021. jún. 4. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
A távollátást nem tudja javítani (és a leírása nem is állít ilyet). Ez a szemüveg a szemmozgató izmokat hivatott edzeni, a rövid- és távollátást viszont nem a szemizmok problémája okozza, hanem a szemgolyó nem megfelelő hossza. Ezen az általad linkelt termék nem tud változtatni, erre a célra ne vedd meg.
2021. jún. 22. 10:24
 4/4 anonim válasza:
100%

Én használtam hasonlót, nem segített. Amit érzékelsz, hogy élesebben látsz benne, de ez egyszerű fizika: ha kis lyukon át nézel, akkor szinte csak a párhuzamosan érkező fénysugarak jutnak be a szemedbe és ezért az a tárgy élesebben rajzolódik rá a retinádra, nincs zavaró oldalfény. Sajnos a látásodat nem javítja. Tapasztalatból is mondom. Ami nekem megjavította a közellátásomat (myopia) az ez: youtube Myopia: A Modern Yet Reversible Disease Todd Becker https://www.youtube.com/watch?v=x5Efg42-Qn0

A lényege, hogy igenis gyakorolni kell a szemeddel a fókuszálást. Akarj a dolgokra ráfokuszálni, ne lustulj el. Igen, ha sokat nézel közelre, a szemed hozzáidomodik a "feladathoz", és kicsit alakot vált, de ez visszafordítható, illetve meg is előzhető, de nem mesélem el az egész videót. Az ilyen szemüvegek illetve a hagyományos szemüvegek is csak "ragtapasz" az igazi problémára, de hát többnyire ez kell az embereknek: egy "gyors" megoldás. Ha igazi változást akarsz, tenned kell érte, és akár 3 évig is ki kell tartanod.

2021. szept. 7. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!