Orrdugulás ellen hatásos módszerek?
Figyelt kérdés
(orrspray-n kívűl) plzz2021. máj. 14. 05:31
1/5 anonim válasza:
Éjszakára: egy zsebkendőre csepegtess 2-3 csepp eukaliptusz olajat, és tedd a párna alá.
2/5 anonim válasza:
Minden, ami mentolos, szagolgass olyat. Vagy kend be a hátad az, vagy mellkasodat Tigris balzsamnal, vagy Wick vaporuppal.
3/5 Grimfox válasza:
Én tormaecetet szoktam használni rá. Egy 2-3 decis üvegbe friss, meghámozott, feldarabolt tormát rakok, és addig öntöm ecettel, amíg úgy egy ujjnyira ellepi. Pár napig ha áll, már használható. Ha el van dugulva az orrod, csak bele kell szagolni. Amilyen mélyen csak tudsz. Könnyezni is fogsz, és az orrnyálkahártyád is elkezd folyadékot kiválasztani, amitől a dugulás könnyebben kifújható. Utána ismételd, és fújd ki újra. Ezen kívül csak az a kúp alakú, kámforos, eukaliptuszos, direkt orrdugulás ellen használt, gyógyszertárban kapható kis eszköz működött eddig, csak annak most nem ugrik be a neve.
4/5 anonim válasza:
Egy nagyon egyszerű modszer, az egyik orcimpát az ujjaddal enyhén felfele, és kifele nyomod. Azonnal kidugul, ha még tartod igy egy fél percet, utána
nem dugul be elég hoszu ideig. Ezt megismételheted a másik orrcimpával is.
5/5 gublug válasza:
Én vagy fejre/kézre állok vagy csinálok egy erős edzést.
Vagy fokhagyma tejfölbe és piritósra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!