Tigris tapaszból hány darabot lehet feltenni egyszerre? (Nem egy testrészre)?
Folyamatos gyulladásban van és becsípődés is a bal vállam és lapockám környékén, illetve nyaki porckorong kopás. Reumatológus csak gyógyszert írt, Mesulid a neve nem segít. Ma vettem tigris tapaszt, hátha...
Takarítóként dolgozom, sajnos a derekam is kivan, meg több ízület is fáj. Amit vettem tapaszt, 4 db-os. Tehetek egyszerre a vállamra és derekamra is? Nem lesz sok a hatóanyag?
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen a hasznos választ. Egyet felragasztottam, akkor a másikat is felteszem, remélem segít. Bízom benne, hogy bírni fogja a bőröm, egy picit már most is éget, de gondolom ez természetes. A kínai boltban az eladó sajnos nem értette, amikor kérdeztem, nem beszélt magyarul.
Sokszor aludni sem tudok a fájdalomtól, most éjszakára fennhagyom, ha bírom, akkor holnap munkaidőben is. Nagy reményeket fűzök hozzá, mert a gyógyszerek nem javítottak az állapotomon.
Nem lesz különösebb mellékhatása, ugye?
Köszönöm, nagyon örülök, hogy ilyen pozitív tapasztalatot megosztottál a tapaszról, számomra most ez engedhető meg, a drága szerek sajnos nem. Végigjártam a gyógytornát, de a covid és a munkabeosztásom miatt nem tudtam a fizikoterápiát is mellette, pedig oep támogatott volt. A csontkovácstól szerintem félnék, másrészről azt hiszem jelenleg nem is tudnám finanszírozni.
Azt nagyon sajnálom, ami veled történt és amin átmentél, de az jó hír, hogy rendbe jöttél.
Én félek a távlati kilátásoktól, a kopáson nem tudnak segíteni, csak tüneti kezelés, de a gyógyszer tényleg hatástalan volt. Most ráadásul pár hónapja belekényszerültem ebbe a munkába, alighanem ront is az állapotomon, de most muszáj egy darabig kitartanom. Csak nagyon fáj és borzalmasak az éjjelek, reggel meg alig bírok kikecmeregni az ágyból. Most (lehet csak képzelem), de mintha ennyi rövid idő alatt is hatna a tapasz, kicsit mintha csillapodna a fájdalom, legalábbis picit meg tudom emelni a karom és vállam. Remélem a derekamon is hasonló lesz, mert lassan derékszögben hajolva járnék.
Igen, nagyon köszönöm, próbálom a gyakorlatokat sűrűbben alkalmazni.
Köszönöm szépen a jótanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!