Tapasztalatok a Kannával (Sceletium Tortuosum) kapcsolatban?
Láttam 1-2 élménybeszámolót, és tekintve, hogy teljesen legális, és egyáltalán nem káros az egészségre, gondolkoztam, hogy ki kéne próbálni.
Van valakinek tapasztalata ezzel növénnyel kapcsolatban (pontosabban a szárított, porított gyökerének rágásával/fogyasztásával)?
Hatása az alkoholhoz közelít inkább (leszámítva a koordinációs zavarokat és társait), vagy a cannabis hatásához? Vagy pedig egy "harmadik út"?
Leginkább az amfetaminhoz hasonlít. Nem próbáltam még, de én is nagyon kíváncsi vagyok.
Ugyanúgy szerotonin visszavétel gátló mint az amfetamin, és a leírt tünetek is hasonlóak.
Igazad van, inkább MDMA. Bár tudtommal az amfetamin is megemeli a szerotoninszintet, csak más módon.
Ha összeveted a tüneteket elég hasonlóak. Entaktogén, étvágycsökkentő, fáradtságérzet csökken, élénkké tesz.
Az amfetamin egy elég erős stimuláns, ez a legfőbb hatása, felnyomja vérnyomást, a pulzust, légzésszámot, és egy halom mellékhatása is van.
Ezzel szemben a Kannáról azt írják Wikipedián, hogy inkább csak eleinte stimulál kissé, utána inkább nyugtat, szorongást csökkent, hangulatot javít, még nagyobb dózisokban részegít, majd szedál. ( [link] )
Ez így leírva engem az alkohol hatására emlékeztet az érzéktorzulások nélkül.
Én próbáltam már. Azt mondanám hogy valahol a harmadik út és az alkohol között, egy kicsit gyengébben. Érződik az eufóráns hatása, és jókedved lesz tőle. Szerintem próbáld ki, mindenképp megéri. Vaterán vettem egy csávótól.
Tőle:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!