Mennyire bízol egy kineziológusban/termeszetgyógyászban?
Az, hogy valaki milyen EMBER meg milyen SZAKEMBER egyáltalán nem függ össsze!
Ne azt nézd, mit mondanak róluk, meg milyen pletykákat lehet hallani, hanem hogy akiket kezelt, azon mit mondanak a szakmai tudásáról.
6-osnak igaza van! A nyugati orvoslás csak tüneteket kezel az OK helyett. Így adják el a sok gyógyszert.
Energiával nem csak kineziológus gyógyít. Nagyon nagyon sok hagyományvonal van. És nem találgatni kell, hogy milyen energiával gyógyít, hanem meg kell kérdezni!!!
Az, hogy egy orvos vagy természetgyógyász milyen magánemberként, ahhoz semmi közöd.
De a természetgyógyászokra vonatkozó szabályok kijelentik, hogy a t.gy.-nek foglalkoznia kell magával, időt kell szánnia magára és szinten kell tartsa magát minimum, illetve fejlessze magát ha van rá lehetősége. Az más kérdés, ha nem tartják be.
Nem gondolom, hogy termszetgyógyász lehet "velejéig romlott" ahogy írod.
Én ismertem olyat aki kiváló szakember volt és rengeteg emberen segített, és mindenki hálás volt neki... amíg ő maga pedig depressziós volt. De amikor dolgozott ez nem látszott rajta.
Hát...az első akivel találkoztam, meggyanúsította a munkatársait, hogy lopnak, csak azért hogy kapjon kamerákat a wellness részlegének és azt otthonról is nézegethesse majd. nagy botrány volt, de addigra már mindenki tudta hogy milyen.
Ugyanitt a hotel igazgatónője, ennek a barátnője, kikészítette az asszisztensét, nevetve mesélte el, hogy olyan csúnyán bánt vele, hogy a csaj pár hétre bekerült egy elmegyógyintézetbe.
Ezek 'praktizálnak' mint kineziologusok, Facebook oldaluk is van. Azóta találkoztam egy másik nővel, de mivel a munkába mindenki utálja, hát nincs sok bizalma felé.
Van ahol különbséget kell tenni szakma és magán ember között,de itt úgy érzem hogy képmutatás lenne...
Rendben. A te tapasztalatod ilyen. Sajnálom,
hogy ilyenekkel találkoztál.
Minden szakmában vannak kellemetlen alakok.
Pénzügyi ember ugyanúgy átvághat téged,
mint az autószerelő, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!