Higyjek az akupunkturás diagnosztikának?
Az én véleményem szerint nem érdemes a pénzt elkölteni diagnosztikára. Én sok helyen voltam, kifizettem egy rakat pénzt, de ettől még nem lesz jobban az ember. Az akupunktúrának a kezelésén érdemes részt venni. Külön csak a diagnosztika szerintem nem éri meg. Anno jó kis diagnosztikára 40eFt-ot fizettem.Elismert hely,de semmit sem ér. Én az akupunktúrára (nem mindegy, ki csinálja), reikire, biorezonanciára (ezt érdemes először igénybe venni, mert ha van valami a szervezetedben, azt a nagyobb energia egyszerre oldhatja fel és ez nem túl jó, ill veszélyes is lehet, ha nehézfémről van szó<-tapasztalat.) Ezzel sokminden megállapítható, a kezelések megbízhatóak, persze nem mindenhol. Antal Vali honlapjának fórumán lehet érdeklődni, hova érdemes menni. Gödöllőt ajánlom. Én ott voltam. Keress utána. Jók még a különböző masszázsok, pl. nyirokmasszázs, nyirokdrenázs...stb. Persze, problémától függ, hova érdemes először fordulni. Ha már a Reiki..., van egy nálunk nem rég ismert energiaminőség, frekvencia, amit Reconnective healingnek, Kapcsolatteremtő gyógyításnak hívnak. Sok jót hallottam róla.
Üdv! Minden jót!
Miért ne érné meg?? a kérdező pontosan ezt írta, hogy vizsgálatot szeretne!
Ő a betegségére kíváncsi, nem kezelődni akar..
de mindenki döntse el, mi a jó neki. Én is tapasztalatból írtam, hogy mennyire hatásos, és nem fizettem érte egy rakat pénzt. Ráadásul most néztem a honlapot, van egy csomó akciós, érdemes megnézni. [link]
Azt mondtad, hogy nem tudják, hogy mi a bajod, akkor hogy akarod akupunktúrával kezeltetni, ha nem is tudod mit kell. Itt Debrecenben legalább megállapítják konkrétan! Négyzetcentiméteres felbontásban minden szervedet meg tudnak nézni külön-külön. Már ez megéri, hogy tudod mit kell kezelni és mi a baj!
Ha meg nem akarsz ide lejönni, akkor Székesfehévárra is mehetsz kezelésre, mert ott is működik a Medbiotech Diagnosztika.
De te tudod, ha még van kedved és energiád fölösleges orvosi rendelőkre, és pénzed is, akkor választhatod azt is, ami teljesen eredménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!