Van olyan itt aki szedte vagy szedi tartósan a cbd kenderolajat? Esetleg be tudna számolni arról, hogy van e valami észrevétel ezzel kapcsolatban ? Érdemes elkezdeni szedni ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 11:09
2/4 anonim válasza:
Nekem nem használt, de ki kell próbálni.
3/4 anonim válasza:
Pajzsmirigyes csoportokban sokaknak segít, de van olyan is akiknek semmit.
Elég megosztó cucc.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából nagy bajom nincs, a vernyomasom kicsit magas, 150 alatt ritkán van. Immunrendszer erositonek szedném, es emellett nagyon sok jót mondtak róla, hogy segíti az emésztést, erősíti az immunrendszert, jobban tudsz aludni tőle, stb....nekem azt mondták, hogy kezdődő panikbetegsegem van, lehet arra is tudna segíteni, bár gondolom ez sem egy csodaszer, ezert gondoltam itt megkerdezem.
2021. febr. 9. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!