Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » A cbd olajnak van értelme,...

A cbd olajnak van értelme, tényleg annyira egészséges?

Figyelt kérdés

Egyre több helyen jön velem szembe, de nem tudom eldönteni, hogy ez egy újabb placebo, amiért elkérnek rengeteg pénzt, vagy valóban használ.

Kérem azok írjnak akik próbálták is.

2021. febr. 2. 12:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én nyilván a THC mentes legális olajokra gondoltam. Elsősorban én is fáradtság ellen használnám. Sokszor 8-10 óra alvás után is levert vagyok.
2021. febr. 2. 14:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Sokaknak használ, ez tény. Mint ahogy az is tény, hogy rengeteg a hamisítvány, ami tulajdonképpen nem is hamisítvány, hiszen a nevének megfelel, csak éppen nem a Cannabis magjából préselik, hanem a leveléből/virágából. Dr. Rácz Éva honlapján nézz körül.

https://www.youtube.com/watch?v=fhD6Xngq0I4

2021. febr. 2. 15:50
 13/13 anonim ***** válasza:

12

Abban javítnanálak ki, hogy a minőségi CBD olajat a növény virágzatából préselik ki (ugye amit el kell szívni).

2021. febr. 2. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!