Utoljara vasarnap este kakiltam mit tegyek hogy ujra tudjak kakalni? Szval 4 napja...
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 10:21
2/17 anonim válasza:
Egyél zsíros kenyeret, rendesen megzsírozva vöröshagymával 2-3 szeletet, és utána igyál 1-2 pohár tejet.
3/17 A kérdező kommentje:
Oszibarack nem jo? Babgulyassal?
2021. jan. 28. 11:27
4/17 anonim válasza:
Az a baj, hogy hiaba lazitod “felulrol” a szekletet, ha a vege kemeny es amiatt nem tud kijonni. A kup nem faj, es kb 5 perc alatt hat, ilyenkor szerintem az a leghatasosabb.
5/17 A kérdező kommentje:
Hat de jelenleg nincs nalam.
2021. jan. 28. 11:51
6/17 anonim válasza:
Őszibarackos babgulyás nem jó, a zsíros kenyér se azért jó mert lazítaná a székletet, hanem hogyha túl sok zsírt viszel be az elkezdi serkenteni a bélmozgást is,minél előbb igyekszik megszabadulni a szervezeted tőle(ezért kell jó vastagon megkenni zsírral) nem lesz kellemes de garantáltan lesz eredmény ha elég zsírt viszel be.
Lényegében átszalad, arra mondjuk készülj fel másnap lehet enyhe hasmenésed is.
8/17 anonim válasza:
Bab igenis jó, nekem ha nincs székletem, akkor mindig babot főzök, eszem ebédre és vacsorára és másnap reggel garantáltan meghajt.
9/17 A kérdező kommentje:
Csak hat en holnap delelott 11 utan delben megyek hosszu utam lesz vonatozok ilyenek
2021. jan. 28. 15:35
10/17 anonim válasza:
Es gyogyszertar nincs a kozelben, vagy mi? A kup 5 perc alatt megoldja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!