Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Milyen sampon lenne jó?

Milyen sampon lenne jó?

Figyelt kérdés
Nyolc éne psoriasisom van, egy betegség, ami mindig kijön a fejbőrömön, kisebzik, gennyesedik, ha rosszul kezelem. De elég drágák ezek az orvosi samponok és nem mindig tudok venni. Gondoltam kipróbálom a nature boxot, mivel az nem tartalmaz elvileg semmi mesterséges adalékot, de ismét kijött a betegségem tőle. Szerintetek milyen sampont kellene használnom? Esetleg, akinek hasonló problémája van mit szokott használni?

2021. jan. 6. 01:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Húginak volt (néha előjön). Mi ezt használtuk rá:

[link]

[link]

Az MPA ajánlása között is ott van:

[link]

2021. jan. 6. 01:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nincs tapasztalatom psoriasissal, viszont azt tudom hogy a Nature Box ugyanolyan vegyszer mint a többi, csak jó a neve és a marketingje.

Nem tudom hogy ez beválna-e, de ha természetes sampont akarsz, akkor a Manna Egészséges tincsek szilárdsamponja a legjobb, amit vehetsz. Ebben tényleg nincs semmilyen vegyi anyag, természetes összetevőkből van. Én is ilyet használok egy ideje, és meg vagyok vele elégedve. Majdnem 2000 ft, viszont sokkal tovább kitart mint egy tubus folyékony sampon, ha így nézzük akkor olcsóbbra jön ki a használata.

Illetve a Lush-nak is tuti vannak samponjai, az is egy természetes alapanyagokat használó márka, bár az szerintem egy kicsit túlárazott.

2021. jan. 6. 01:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!