Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » A doterra diffúzorba csak...

A doterra diffúzorba csak doterrás olajat lehet használni?

Figyelt kérdés
Leginkább azért kérdezem, mert vannak nekünk itthon olajok, csak szeretnék egy jobb diffúzort mint a kerámiás, gyertyás megoldásnál.

2020. dec. 13. 13:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát csodát nyilván nem kell várni tőle, de nekem sok pluszt ad....megnyugtat az illatuk, már eleve az megnyugtat, hogy pl az on guard olaj, ha csak egy pici igazság van abban, hogy fertőtleníti a légteret, akkor már a szellőztetésekkel együtt az is klassz dolog.

De én tapasztalom , hogy igenis jók ezek az olajok és pozitív hatással vannak az emberre.

De tényleg amíg az ember nem rég óta használja, nincsenek olyan klassz bevált receptjei , addig most csodát nem kell várni...

Mindenesetre a hangulatodra jó hatással lesznek ezek az olajak az biztos...:)

De tényleg én majd most ki fogom próbálni, hogy mennyivel másabb és intenzívebb egy doterrás borsmenta pl , mint az olcsóbb..

Nekem a doterra a favorit...de amúgy néztem Feller Adriennek is vannak jó olajai bár én nem próbáltam őket, de nagyon aranyos nő, aztán az egyik barátnőm most rendelt a férjének Young livinges olajokat, azok is állítólag jók bár én azokat sem ismerem...

Samponba pl a levendula nekem jót tett a hajamnak, vagy az on guardot lehet használni fogmosás után gargalizálni, szerintem nagyon kellemes.

A levendula (doterrás) nekem pl. jó volt sebre megnyugtatta...

hát olcsóbb olajat nem biztos, hogy rá mertem volna csepegtetni a sebre, de a doterrás egyáltalán nem csípte, sőt megnyugtatta..

2020. dec. 14. 09:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

ja amúgy egy valamit nem ajánlok, az a belsőleg fogyasztás...én pl raktam a kakaómba doterrás cardamont (egyedül a doterra ajánlja az olajat belsőleg is, de a doterrásól se minden fajtát lehet belsőleg).

Na hát nekem marta a nyelőcsövem, mondtam is hogy soha többet...

De nekem a tanácsadóm sem javasolta, csak zöldségkapszulában...

No meg minek is kísérletezni belsőleg, ha máshogy is beszívódik...

Mondjuk egyszer raktam kajába a rózsaborsból egy cseppet.. na az nem volt rossz , különleges íze volt..:)

2020. dec. 14. 09:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy a rózsabors olajat bele lehet rakni :o Még nem rendeltem meg a diffúzort amit kinéztem, de találtam egy doterrás kezdőszettet, és most még nagyobb dilemmában vagyok :"D
2020. dec. 14. 10:13
 14/17 anonim ***** válasza:

hát azon múlik h mennyi pénzed van... a kezdőszett ugye azt hiszem minimum 50 ezer...eléggé húzós...vagy van olcsóbb is? :O

én nem vágom.

hát amúgy lehet jobban megéri a kezdő szett mint külön külön megvenni.

Én tényleg a dotterás olajat ajánlom.

Én meg ma tisztítottam meg a diffúzorom először...:D

Épp ázik az ecetes olajban.

Egy diffúzort nem ajánlok semmiképpen, mert én megjártam vele.

A gmed csepp alakú párologtató semmiképp nem ajánlom.

Olcsó 5000 ezer Ft, de annyit is ér.

Vissza is kellett vinnem a patikába, ahol vettem és után vettem meg 11.000-ért a másikat, az viszont legalább tuti , hogy jó lesz.

2020. dec. 14. 14:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Találtam olcsóbban is, leakciózva :D De végülis nem azt rendeltem meg. Forest-eset rendeltem, fa hatással, nagyon szép és szerelem lett <3 Hogyan tisztítod? Meg mennyi időközönként érdemes tisztítani?
2020. dec. 15. 17:19
 16/17 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az?

Én bevallom elhanyagoltam a tisztítást, úgyhogy ez a szergény párologtató most lett először kitisztítva...

Én simán ecetes vizet raktam bele és hagytam állni egy darabig, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt így kell.

Én így csináltam.

Most sokkal jobban jön belőle a pára..:)

2020. dec. 15. 20:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen, az😍
2020. dec. 16. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!