Miért ilyen bonyolult és átláthatatlan a Doterra rendszere?
Pár hete regisztráltam a Doterrára, de úgy látom, hogy teljesen átláthatatlan az egész rendszerük. Érdekelnek a termékek, de nem kapok kellő mennyiségű információt róluk.
Szerettem volna átmenni egy másik wellness tanácsadóhoz, de nem engedélyezik csak ha fél évig inaktív vagyok. (magyarán, ha nem vásárolok)
Nem értem , hogy miért éri ez meg nekik..:D
Ha logikusan belegondolok, akkor ez a piac akkor lenne a legműködőképesebb , ha a tanácsadók közül az ember válogathatna és mindenki aki náluk regisztrál (hozzáteszem nem kevés pénzért) a lehető legkönnyebb módon juthatna információhoz.
Ehelyett azt érzem, hogy magára hagyják az embert a rendszerben és tulajdonképpen hiába csatlakozna csoportokhoz, de nem teheti, mert mindenki a saját csoportján belül oszt csak meg információkat.
Ez mire jó, hogy ezt így szétszedik?
Csak nekem fura ez?
Amúgy nyilván nem akkora eget rengető probléma, csak nem értem, hogy ez nekik miért éri meg?
értem..lehet butaságot kérdezek, de attól a termékeik még lehetnek jók vagy ez egyet jelent azzal,hogy nem korrekt a cég?
Mármint , engem abszolút nem érdekel az üzleti része, csak a termékeik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!