1/13 anonim válasza:
Egy nápolyis csokit, fél literes palackos vizet, meg talán 500 ft-os kaja utalványt pl Tescóba.
2/13 anonim válasza:
Almát,kis dobozos üdítőt általába adnak,de nem (csak) jó pofizásból.
De egyébként ez változó,valahol emléklapot is kapsz.
3/13 anonim válasza:
Valami kis ennivalóval, és innivalóval biztos meglepnek, de pénzt nem kaphatsz érte.
4/13 anonim válasza:
Valami üzenetet is kapsz arról, hogy mikor használták fel a véredet, ugy hallottam.
5/13 anonim válasza:
A plazma centerben a vérplazmáért úgy tudom, hogy adnak pénzt
6/13 anonim válasza:
Mi sonkás szendvicset kaptunk, és narancslét.
Úgy látszik, helytől függ.
De a véradás önkéntes és ingyenes, pénzt nem osztogatnak érte.
7/13 anonim válasza:
Elismerést az életmentésért.
Ne a pénzért csináld!
8/13 anonim válasza:
Vérplazmáért fizetnek. Így:
9/13 anonim válasza:
Szoktak lenni ilyen akciók. Például én már voltam mézes véradáson, ahol mézet osztogattak.
10/13 Grimfox válasza:
Nagypapám még a szoci időkben kitüntetést kapott a rendszeres véradásért. Meg asszem akkoriban még sört is osztogattak, hogy folyadékot pótoljanak, meg elősegítsék a vérképzést. Általában valami kis kaját, meg innivalót adnak mostanában, hasonló célzattal. A véradás minden esetre nem megélhetési forrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!