Szódabikarbónát szabad hajra kenni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 13:57
11/19 anonim válasza:
Na, itt a legújabb hülyeség...
Lassan már atombomba helyett is lehet alkalmazni a szbb-t, egyszerűen MINDENRE jó, és minden ELLEN is! :-DDD
12/19 anonim válasza:
Kérdező, a piskótás topikban te állítod, hogy természetes anyag, ellentétben a sütőporral...????
:-D
13/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen piskóta topikról beszélsz...
2020. okt. 15. 14:13
14/19 anonim válasza:
11. Ez nem új. Nagynéném 10 éve is mosta a haját így. Nem állandó jelleggel, csak kúra szerűen kb 1 hétig aztán megint samponnal
15/19 anonim válasza:
9-es PH_ja van a szbb-nak! A bőr-hajnak pedig 4-5...
" érdemes vigyázni vele, ez a módszer tönkrevághatja a hajat!"
17/19 anonim válasza:
Na erről beszélek... tipikus antalvalis .... mindenre IS jó.... :-D
A másik cikkben legalább ott a kémiai alátámasztás!
Mondjuk azért ebben is ott van, hogy roncsolja a hajat...
18/19 anonim válasza:
Remekül megfogalmaztad a kérdést.
Nyugodtan a hajadra kenheted.🙃
19/19 anonim válasza:
Egy időben én is próbálkoztam a sampon helyettesítésével. Hosszú, vékony szálú hajam van, bármit használtam, ami nem sampon, a hajam teljesen kezelhetetlenné vált. Úgyhogy inkább kerestem olyan (teafás) sampont, amiben nincs SLS, parabén és hasonlók, rendbe is hozta a hajamat. Ha rövid hajad van, akkor neked lehet, hogy jó lesz a szódabikarbónás-almaecetes hajmosás, próbáld ki és megtudod. Töményen biztosan nem kenném a hajamra egyiket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!