Dél-Amerikában ált. Milyen méregtelenítést írnak elő a sámánok ayahuasca fogyasztása előtt?
Szia!
Köszönöm a választ!
Mielőtt megnézném az általad ajánlott oldalakat, még most megkérdezném:
Ezt a Mapatcho-t nem csak sámánok szívják fel az orrukon keresztül a szertartások erősítéséhez? Én nem tudtam, hogy így hívják, ill. eddig csak alkoholban áztatva láttam, és úgy felszívva. Nem is értettem, miért....Amikor rákérdeztem, az illető azt mondta, ugyanígy lehetne vízzel is. Így még kevésbé értettem. De visszatérve: Ha csak sámánok használják, akkor nem értem, hogy lehet belehalni. A sámánok megtanulnak bánni mindennel. Az Ő szervezetük egészen máshogy bánik bizonyos szerekkel. (Nem CSAK az övék, de most róluk van szó, és velük szemben pedig úgy kb. az átlag emberre gondolok)Ezért nem mérgezi őket. A tudatukkal is irányítják a dolgot. Ha nem sámán, akkor viszont miért csinálna ilyet? Nem csak szertartáshoz használatos?
Ezeken az oldalakon a Mapatcho-ról is írnak? Egyéb hatásáról?
Előre is Köszönöm a választ!
cukor, só, alkohol, hús tilalom. minimum 3 hétig.
különben nem, vagy nem úgy hat a szer.
igen, tudni kell bánni a szerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!