Fáj a torkom, mit tegyek?
A mandulámmal én is megjártam. Otthon hideg baracklevet ittam, az volt a legkellemesebb. Fontos volt, hogy barack legyen, valamiért az hidegebbnek hatott.
Gyógyszerek közül a cataflam a legjobb, de vényköteles és általában nem erre adják.
Ihatsz még kamillateát, az jó a gyulladásra.
Emellett ne hagyd kiszáradni a torkod, akkor is beszélj, ha fáj. Ne túl sokat, mert az megint csak rossz... (:D)
Mást igazán nem tudsz tenni.
streptils, nekem ez vált be:
De van ilyen narancssárga színűbe is, asszem az narancsos lehet. Az a legfinomabb :)
Sajnos nálam is az a helyzet, mint nálad. Nálam a napi 2 (nagyon sok) mézes kamillatea forrón jött be. Ez kb. 4-5 nap alatt tejesen rendbehoz normál esetben. Ha durvább gyulladást szedek össze, akkor propolis cseppel szoktam támadni (ha nem fáj annyira, hogy ordítsak, akkor kenyérrel, ha igen, akkor kockacukorral veszem be).
Ha utóbbit kipróbálod, készülj rá, hogy a borzasztónál valamivel rosszabb az íze (szerintem).
torokra, mandulára zsálya a legjobb, nekem már estére jobb tőle,,,,gargarizálás+fogyasztás, meg borogathatsz is vele
ha mézzel iszod még hatékonyabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!