Mésélnétek ayahuasca -val kapcsolatos dolgokat?
Trip történetek
Jó és rossz élmények
Minden érdekelne
Van olyan hely ahol segítenek a trip -ben vagy felkészítenek rá?
A barátom mesélt róla, ő többször fogyasztotta már. (Amikor visszajött, mintha kicserélték volna, sokkal letisztultabb volt az energiája, beszélni is máshogy beszélt).Volt jó és rossz élménye is. A rossz alatt a nem kellemes élményt kell érteni. Sámán kísérete nélkül nem érdemes fogyasztani, de az sem mindegy, ki vezeti. Sok helyen előfordul, hogy Lsd-t raknak bele. Így a hatása miatt sokan azt hiszik, hogy valami értékeset kaptak, hisz erős volt a hatás. Vigyázni kell! A legjobb ayahuasca pedig mindenképp a dél-amerikai, nem az, amit valahol, valahogyan növesztgettek. Fogyasztás előtt méregteleníteni érdemes. Ez is növeli a kellemes trip(utálom ezt a szót valamiért)valószínűségét. Erről egy sámánkutató is ír. Az első x alkalommal, amikor nem volt méregtelenítve, az élménye sem volt jó. Később igen.
Ennyit tudok.
Köszi a felvilágosítást! (Még egyszer: Nem állítottam, hogy hozzá tartozik bármi féle drog, hanem hallottam, hogy németországban, hollandiában van, hogy belecsempésznek. Ezek nyilván nem sámánok. Persze. A hallottam, az nem a meggyőződtem. Viszont én szeretnék fogyasztani, de csak akkor, ha felkészültem rá. Semmiképp nem szeretnék viszont nem hozzáértő mellett ilyet tenni, ezért mindenképp elmennék Dél-Amerikába.) Megkérdezhetem, Te hol tapasztaltad és mi volt benne caapi mellett? Ill. hogy hol szedted fel az ismereteidet? Utánaolvastál? Csak át-átnéztem gyorsan egy ayahuasca fórumot és meglepett, hogy mennyire tájékozottak az emberek (legalábbis annak tűnnek, mert hogy nem tudom megállapítani ugye, mennyire igaz...)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!