7 napig nem ettem semmit, csak vízét ittam (nem vagyok sem anorexiás, nem is fogyás miatt csináltam, csak anyagilag most így jött ki, de már megoldódott). Többi lent..?
Ahogy 1# válaszoló írja, "elszoktál" az evéstől, lassan kell újra erőltetned az egészet, minél kisebb adagokkal, és lehetőleg ne zsíros ételekkel, hanem könnyen emészthetőekkel.
Egyébként, tudom hogy nem az én dolgom a helyzeted, de miért nem kértél segítséget a környezetedben élőktől, akár szomszédoktól, barátoktól, munkatársaktól, rokonoktól? Ha ilyen helyzetbe kerül az ember, szerintem nem szégyen segítséget kérni.
Köszönöm, azóta szerencsére már sokkal jobb :)
Igazából 1 hétről volt szó és úgy voltam vele kibírom, a hátam mögötti kibeszélés meg az annál is rosszabb szánalom nem hiányzott. Ha több időről lett volna szó, akkor kértem volna segítséget :)
Jaj nem ajánlom senkinek. Magamtól nem csináltam volna. Első három nap szörnyű volt, utána már nem voltam éhes, de végig gyengének éreztem magam. Ha kimentem volna az utcára, tuti összeesek....
Amúgy nem tudom hogy fogytam e, nem mértem magam, de ha igen, akkor azok a kilók már visszajöttek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!