Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Aki szedett már homeopátiás...

Aki szedett már homeopátiás készítményt, azon segített?

Figyelt kérdés
Semmi másra nem vagyok kíváncsi, hogy ki szerint miért hatásos, miért hatástalan, miért nem szednéd. Egyedül az érdekel, milyen arányban vannak azok, akik szedtek, és használt, és azok, akik szedtek, de nem használt.

2020. júl. 9. 09:31
1 2
 11/18 anonim válasza:
77%
Aki elolvasta és nem belekötni akart, az értette a lényeget. Rendszeres fogyasztói vagyunk családommal együtt a homeopátiás szereknek és bizton állíthatom, hogy használnak. Még hinni sem kell benne! Persze az csak segít, a merev ellenállás meg ellene megy a hatásnak, bármit szedjen is valaki. A lényeg, hogy akinél nem használt, az attól is lehetett, hogy nem tartotta be az alapvető szabályokat a szedéssel kapcsolatban. Ha pl. kávéval v. teával veszi be valaki, vagy utána még gyors megmossa a fogát, akkor ne csodálkozzon a hatás elmaradása miatt. Az is fontos szabály, hogy az első tünet megjelenésekor el kell kezdeni nagy dózisban, naponta többször, akár fél óránként a szerek alkalmazását, különben nehezebben fog beindulni a szervezet öngyógyító mechanizmusa. A Covid miatt bespájzoltam pl. az Oscillococcinumot, ami megelőzésre is jó, ha csak hetente egy adagot veszünk be. Heveny tünetek esetén ennél sokkal többet kell bevenni, naponta 3-4 adagot is betartva az elvet, miszerint közben nem csokizunk, kávézunk, teázunk és aromás dolgokat még a fogunkra és a testünkre sem kenünk. Vick Vaporubbal kenve a mellkast a szedés alatt, fix, hogy nem használ egyetlen homeopátiás szer sem.
2020. nov. 28. 15:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem
2020. dec. 4. 05:18
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

Én mikor cukorra vágyom, traumeelt veszek be. Megehetek 10et is, nem lesz bajom tőle. Hogy a szalagsérülésem jobban gyógyul - e nem tudom, mert ugye eleve folyamatosan gyógyul. De a cukor jól esik, mind a traumeelban, mind az arnika golyóban.

A párom szülei csak homeopátiás szereket használnak, ezért kezdtem én is. Nagyon meglepődtem, hogy szinte tiszta tejcukrot, vagy 30x áron el lehet adni. Elolvastam egy könyvet is a homeopátiáról és nem győzött meg.

2021. ápr. 9. 08:25
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Akik nem hisznek ebben, azok a kamilla teában sem hisznek??????????????
2022. máj. 3. 21:11
 15/18 Mojjo ***** válasza:
55%

@14: A kamilla teában van hatóanyag. A homeopátia azért nem működőképes, mert a homeopátiás készítményekben nincs. Épp ezért a kettő - a kamillatea meg a homeopátia - totál ellentétes egymással.

Amúgy még 5-10 kérdőjelet illett volna írnod. Csak, hogy biztosra menj.

2022. máj. 3. 23:06
 16/18 anonim ***** válasza:
21%
Pedig ugyanazon a módszeren készül. Gyógynövényből.
2022. máj. 3. 23:11
 17/18 Mojjo ***** válasza:
40%

@16: Csak az egyik úgy készül gyógynövényből, hogy a gyógynövény hatóanyaga kioldódjon és emiatt legyen gyógyhatása. A másik úgy készül (amúgy még csak egyáltalán nem is feltétlen gyógynövényből, de mindegy, ettől akár tekintsünk is el), hogy semennyi hatóanyag ne legyen a készítményben, a gyógynövényből, vagy bármi másból ne maradjon a világon semmi abban, amit beszedünk.

Szóval nem, abszolút nem ugyanazon módszerrel készül.

2022. máj. 3. 23:23
 18/18 anonim ***** válasza:

"Az is fontos szabály, hogy az első tünet megjelenésekor el kell kezdeni nagy dózisban, naponta többször, akár fél óránként a szerek alkalmazását, különben nehezebben fog beindulni a szervezet öngyógyító mechanizmusa. A Covid miatt bespájzoltam pl. az Oscillococcinumot, ami megelőzésre is jó, ha csak hetente egy adagot veszünk be. Heveny tünetek esetén ennél sokkal többet kell bevenni, naponta 3-4 adagot is "

Ez baromság. Nem ez az oka neki. Hanem ezen instrukciók azt a célt szolgálják hogy te minél többet vásárolj belőle ezáltal minél több nyereséget termelj.

okt. 12. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!