Ezek a legális kannabisz készítmények teljesen természetesek?
Úgy értve, hogy nincsenek-e felütve valami kínai cuccal?
Az egész EU-n belül forgalmazható, mivel nem pszichoaktív, a THC 0,2 % alatt van benne.
Saját tapasztalatok: tavaly Spanyolországban vettem ugyanilyen márkát, a "Lemon Tree" fajtát. Mikor kinyitja a konzervet az ember, nagyon kellemes, citrusos fű aromát érezni, tiszta gyanta az összes gumó. Anno kellemesen lelazultam, de akkor más volt a környezet is és a hangulatom.
Egy hete gondoltam rendelek egy ugyanolyat, meg egy másikat. Olvasgatva, megtaláltam a hozzá csatolt laboratóriumi vizsgálatot, és meglepődtem, ugyanis Magyarországi termelőtől lett az ültetőmag véve.
Párszor elszívtam belőle, egyszerre 0,2-0,4 gramm bőven elég. Hatása érdekes rám. A rendes fűtől én inkább pörgök, jár az agyam folyamatosan, mellette megéhezem. Ettől viszont semmi flesselgetés nem jön rám, ugyanolyan maradok fejben, a bennem lévő feszültségre nem hat, de ezen kívül nagyon hasonló a rendeshez érzetre, viszont 1 óra múlva ki is megy az emberből. Ez viszont számomra aggasztó, mert az életemben eddig háromszor kipróbált "valódi" herbálnak is sokkal gyorsabb volt a kiürülési ideje, és a hatása is valami ilyesmi érzés, mintsem egy rendes beszívás.
Szóval a kérdés az, hogy lehet, hogy ez rendes fű, csak még hozzászórnak valamit? Mert próbáltam már sok CBD füvet, talán 8-10 különböző fajtát is, de semelyiknek sem volt ilyen erős hatása, ilyen kis mennyiségben. Papíron pedig ezek sem erősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!