Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » A szén nem köti a székletet....

A szén nem köti a székletet. Akkor magamtól kezdek helyreállni?

Figyelt kérdés

Üdv!

Sokan kijavítottak engem azzal a tévhittel kapcsolatban, hogy a szén hasfogó. Betegtájékoztató és ismerőseim alapján is azt tudtam meg, hogy elvileg csak kitisztítja a beleket fertőzés esetén.

Amúgy is elég keveset vettem be napi 1-1 szemet reggel este, mert enyhén ment a hasam. Így több nap után tegnap és ma reggel normálisabb, összeállt lett a székletem (azt leszámítva hogy nagyon sötét lett tőle).

Ez azt jelenti, hogy kezd felállni az emésztésem? Szedjem tovább?

2020. jún. 13. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen készítményt szedsz. Ebben az esetben kövesd a betegtájékoztatót.

Nem lenne rossz ötlet probiotikumut szedned.

Na meg az is kérdés, hogy mióta megy a hasad és tudod-e hogy mi okozza.

2020. jún. 13. 10:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát ma már így nem megy végülis, mert tegnap óta jobb.

Amúgy kedden kezdődött, de nem az a vészes, mikor futni kell és víz jön konkrétan, hanem normális ütemben mentem (napi 3x mondjuk) és lágyabb jött. Valalmint onnét gondoltam hogy ez fertőzés, hogy világosabb barna volt és szagos bélgázzal társult.

Azt tudom, hogy ha vírus az egy héten belül el kell múljon már nagyjából. Ha baci, akkor viszont antibiotikum kúra kell, ezért ha hétfőn marad megyek dokihoz.

2020. jún. 13. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Az antibiotikum viszont tovabbi gondot fog okozni. A legjobb és legeszszerübb mód a dieta de minimum 3 nap. A legjobb a huminsav. Az tuti!! Nagyon széles a spektruma..
2020. jún. 19. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ srácok

Magától elmúlt a probléme úgy tűnik már pár napja. Vírusra tudnék tippelni, vagy stressz okozta ezt, mert elkezdtem nem törődni vele/tartani tőle.

2020. jún. 19. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!