Kinek volt már aranyér mütéte?
Figyelt kérdés
mien fajta mütét és mi az eredménye? az aranyerem megkeseriti az életemet!!!! föleg télen borzasztoan szenvedni fogok :,( nagyon elszomorito
kérlek benneteket ha volt mütétetek vagy más jo megoldás mivel megszabadulhatnék töle kimondthatatlanul örülnék.
elöre is köszönöm szépen a választ :(
2010. júl. 29. 18:18
2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm ezeket már én is olvastam, szinte már rengeteget olvazsgattam a témában én inkább tapasztalatra lennék kiváncsi ha van ilyen
2010. júl. 29. 19:09
3/11 anonim válasza:
Tapasztalattal még nem tudok szolgálni, mert csak halogatom a műtétet, nem tudom rászánni magam.
4/11 A kérdező kommentje:
én is megvagyok iedve töle! nemrég operáltak here viszértágulatra 2 honapja pfffffff az sem volt szép élmény 22 évesen! elötte meg 7 évessen volt vakbélmütétem na most meg ez a ronda aranyér lassan 1 éve harcolok ellene kupokal de semmi
2010. júl. 29. 19:25
5/11 anonim válasza:
Sajna az aranyér ha egyszer kijött, elmúlni nem fog, legfeljebb tünetmentes időszakok lesznek.
6/11 A kérdező kommentje:
figyelj én megtaláltam a megfelelö gyogyitást !! nem olcso elöre szolok de azért nézd meg: [link] csak az a baj hogy a tükrözéstöl félek
2010. júl. 29. 19:46
7/11 anonim válasza:
Végbéltükrözésem már volt, nincs mitől félni. Kellemetlen de nem fájdalmas és pár perc az egész.
8/11 anonim válasza:
Egy drasztikus hashajtós fogyókúra után lett aranyerem, és végbél sérülésem.. Megműtőtték, nem volt kellemes! Utána tamponálják, na annak az eltávolitása rém álom.Majd hetekig a wc sem semmi. De ennek több éve, és most már úgy gondolom, megérte.Bocs az őszinte válaszért. de gondolom, nem mesét akartál hallani.Most panaszmentes vagyok.Jobbulást!
9/11 A kérdező kommentje:
azta én félek töle nagyon! ha joltudom már tükröznek altatásal is! megkéne kérdeznem az oldal dokiját még csak nincs is messze 19km-re lakom koméromtol. ezek valamien infrás kezelésel gyogyitják az aranyeret ami 3 kezelésböl áll és volt nincs aranyér.....ha kérdezhetem a te aranyered mien?....az enyém még nemsok nincs is kint semmi csak folyton velem van csiklandozás ,viszketés,nyomos érzés,szurás
2010. júl. 29. 20:09
10/11 A kérdező kommentje:
köszi
2010. júl. 29. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!