Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Orvosokat, ápolókat kérdeznék,...

Orvosokat, ápolókat kérdeznék, hogy szerintük Dr. Lenkei Gábor, a vitaminos szcientológus, tényleg orvos-e?

Figyelt kérdés

Egy az, hogy aki szcientológus, annak köze nincs a tudományhoz, mert mindeféle idióta szerkezetekkel hadonásznak a clearré válás gyónásain, amiknek semmi funkciója, ők mégis azt állítják, hogy mérnek vele.

Én nem vennék ilyen embertől élelmiszert!

A másik, hogy lehet már kisdoktorikat venni is, ahogy az alábbi linken elmondják: [link]

Ebben a cikkben ilyeneket mondott:

[link]

"Belefeküdhetek egy kád koronavírusba, akkor sem lesz semmi bajom”

azt állítja, hogy a kórokozó leginkább azokat dönti le, akik félnek tőle. Akik nem tartanak tőle, azokban nem igazán tud kárt tenni. Végül elmesél egy történetet egy bizonyos Pettenkoffer professzorról, aki a történet szerint, az 1800-as években megivott egy pohárnyi kolera bacilust, és láss csodát, kutya baja sem lett. Mert nem félt tőle.

„A vírusok nem veszélyesek, ez csak a média hazugsága.”

"A járványok többsége akár védőoltások bevezetése nélkül is, pusztán természetes eszközökkel is minimalizálható vagy teljesen megelőzhető lenne.”

Lenkei szerint, ha nagy dózisban veszünk magunkhoz különböző vitaminokat, az simán megvéd minket a vírustól

persze a vitaminokat ő árulja, ebből lett milliárdos. Érdemes megnézni a Szólás szabadságát, milyen vitaminok is ezek.

"1986-ban szereztem orvosi diplomát kitűnő (summa cum laude) minősítéssel", hol szerezhetett és hogyan egy ilyen ostoba ember summa c l. ORVOSI diplomát? ezt is lehetett venni annak idején?

"Hat évig dolgoztam a hivatalos keretek között a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Tapasztalatokat szereztem kutatóorvosként, később klinikai orvosként belgyógyászati, majd szülészet-nőgyógyászati osztályon is."

„Megértettem, hogy az orvosképzés fölötti uralmat egy olyan érdekcsoport vette át – az 1900-as évek elejétől kezdve – amely nem érdekelt abban, hogy az emberek egész életük során teljes, virágzó egészségben éljenek"

2020. ápr. 18. 11:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%

PhD fokozattal is meg lehet gajdulni.

Több embert ismerek kutatói pályáról akik elvesztik a realitással a kapcsolatot.

Skizofrénia, pszichopátia stb... vagy csak zst akarnak csinálni.

2020. ápr. 18. 14:09
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért káros, mert vannak pl olyan betegek, akiknek kifejezetten nem ajánlják a vitaminpotlast és mivel beszűkülnek ezek a páciensek, mindenben a gyógyírt keresik és kiteszik magukat ilyen csalóknak. Többek között ezért. Egyébként én orvos családban élek, és régebben volt gyógyszerekkel foglalkozó cégünk. Az ilyen táplálékkiegészítők nem nagyon szívódnak fel, sokkal nagyobb értelme van a változatos étrendnek.

De ugye magyarazhatod, én már lemondtam arról, hogy az embereket megteritsem, hogy ne dobják ki a.penzuket feleslegesen. Na mindegy

2020. ápr. 18. 14:18
 13/27 anonim ***** válasza:
27%
Százával vannak, akiken segített, meggyógyított a csaló. Köztük engem is. Sajnos a túlképzett gyógyszerügynökök, nevezzük orvosoknak, sokkal többet ártanak, mint használnak. Csak amíg orvos véd orvost, így nehéz bizonyítani bármit is. Aztán jön egy orvos, aki nem védi őket, persze, hogy közellenség lesz.
2020. ápr. 27. 10:34
 14/27 anonim ***** válasza:
37%
utolsó,igazad van. Van,aki kiáll az igazságért, és szembe megy a tömeggel, sajnos az emberek zöme zombi,droid,képtelen gondolkodni, vagy megkérdőjelezni bármit is,így ők fújják a tudatlan ostobaságukkal amit hisznek, vagy amit a média sugall.
2020. máj. 1. 22:23
 15/27 anonim ***** válasza:
23%
nyilván nemcsak vitamin kell, aztán minden happy...a vitamin csak egy a többi szükséges közül.de gyógyszer nélkül is meglehet gyógyulni! A szervezet öngyógyító,csak nem fogják fel...meg kell adni neki a szükséges támogatást.
2020. máj. 1. 22:25
 16/27 A kérdező kommentje:

na mivan ? idetaláltak a szcientológusok, meg az agysebészek?

15! gyógyszer nélkül is meglehet gyógyulni? ilyet tanult ember nem mond, és amúgy szerinted a szifiliszre és a HIV-re se kell gyógyszer mert a szervezet öngyógyító?!?

14! pontosan, ezért is olyan népszerű az analfabéta Lenkei, mert nagyon sokan droidok, és képtelenek felfogni, hogy a vitaminok és a táplálékkiegészítők többségében feleslegesek.

13! szóval csalónak tartod? és neked mi bajod volt? skorbutban szenvedtél?

nem vagy te szektás szcientológus véletlenül?

a te "orvosod" olyanokat mond, amiket érettségizett emberek nem mondanak, mert van annyi eszük, a te orvosodnak nincsen, ez azért mindent elmond rólad is, ugye?

ha az orvosokat gyógyszerügynököknek mondod, már problémáid vannak az ókori filozófiával is. nem minden orvos pénzéhes ugyanis. a szavaira reagálj te szektás proli, nem azért közellenség, mert szabadságharcos, hanem mert a megengedett értékeket túllépik a szemét sz*rjai, meg olyanokat nyilatkozik, amik fent olvashatóak, ha lenne egy csöpp eszed és nem lennél szektás barom, erre reagáltál volna. te korrupt szar. te.

2020. máj. 2. 20:43
 17/27 A kérdező kommentje:

11,

egy jogosítvány 60 éve szerző ember sem mond olyanokat hogy az autó vízzel megy, és hat kereke van. kb ilyeneket mondott az "orvos" Lenkei most. ez nem egyszerűen butaság, hanem ALAP ismeret egy orvosnál. szerintem úgy vette valahogy azt a diplomát. de hogy ő egy percet nem tanult érte, az hótziher.

12

tudnál erre valami hiteles forrást hogy nagyon nem szívódnak fel a mesterséges vitaminok, tápl. kiegészítők?

[link]

Ez mondjuk érdekesen indul:

[link]

2020. máj. 2. 20:53
 18/27 anonim ***** válasza:
35%
így van,mindenki szcientológus aki nemcsak a nyugati orvoslásban bízik. Szánalmas vagy!:)
2020. máj. 2. 22:33
 19/27 anonim ***** válasza:
31%
Maradjunk annyiban, hogy nem süllyedek le a szánalmas szintedre, ez az ember többet letett az asztalra mint te, szcientológia ide-oda. Ez lényegtelen. Fogalmad sincs a testedről,amiben élsz,se az elmédről. Maradj csak földhöz ragadt.
2020. máj. 3. 12:45
 20/27 anonim ***** válasza:

Én nem kedvelem ezt a Lenkeit, de végigolvasva a hozzászólásaidat, most már téged se kedvellek, kedves Kérdező!

Attól, mert valaki hülyeségeket terjeszt, nem feltétlenül hülye ő maga is. Létezik olyan, hogy nyereségvágy és gátlástalanság.

2020. máj. 3. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!