Ezüst kolloidot lehet - e belsőleg használni és hogyan?
Eddig 2x ittam, p3 citologia eredmények után.
Persze hüvely gélt is használtam. De mindkét alkalommal rendbe jöttem.
Ha fáj a torkom akkor is iszok belőle 3 napig napi 2x nagyon keveset és hamar rendbe jövök. Nemtudom h az segít vagy sem. De bevalt talán.
Nekem egy ismerősöm szerzi be, aki rákos.
Bocsi, p3 hpv, mehnyakrak szüres egyeredmenye, ami nem jó. De nem feltétlen rák.
Ha még aktuális a kérdés, igen, a kolloidok (akár ezüst, arany, vagy rézről legyen szó), ami étrend kiegészítő kategória, belsőleg is fogyaszthatóak.
Én személy szerint 80 ppm-es ezüst kolloidot vettem (Romániában - Aquanano), de csak alkalmanként használom: amikor érzem hogy megfázás kerülget, akkor egy kanállal veszek be belőle, mivel baktérium és virus ölő, így a mindenféle megfázást el is felejthetem vele. Remélem tudtam segíteni!
Lehet igen.
A probléma azzal szokott lenni, hogy, ha valaki folyamatosan, nagy mennyiségben fogyassza.
Tény és való, vannak olyan történetek, ahol valaki bekékült, de az nem azért van, mert ne lehetne belsőleg fogyasztani, hanem azért, mert a fogyasztó mértéktelenül itta.
Ezüst kolloidot csak is kúraszerűen lehet alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!